اثر باکتریهای اسید لاکتیک روی خصوصیات خمیر ترش نان:

-اثر انجماد و خشک کردن انجمادی روی خصوصیات بیوشیمیایی، عملکردی و نرخ زنده مانی باکتریهای اسید لاکتیک در خمیر (خمیر ترش)

 

-اثر باکتری های اسید لاکتیک تولید کننده اگزوپلی ساکارید در کیفیت حسی نان

 

-تغییرات ترکیبات فرار در طی تخمیر خمیر های تخمیر شده با باکتریهای اسید لاکتیک خالص و مخلوط آنها

 

نان عنصر اساسی هزاران ساله تاریخ بشر است: غذایی که با تغذیه ، بقا و عبادت مذهبی در ارتباط است ، اما همچنین با کمترین یا پیچیده ترین کارهای آشپزی در همه نوع انجام می شود. شیوه های زنده ماندن ، عادات و ترجیحات در طعم و مزه در طول قرن ها بسیار تغییر کرده است. اما نان ندارد. این باقی مانده است ، و هنوز هم ، رژیم غذایی ما است: مواد غذایی است که فراتر از هرگونه اختلاف نژادی ، مذهبی ، جغرافیایی ، اجتماعی و سیاسی است. دقیقاً مانند هر چیز دیگر ، آن را نیز تا امروز سازگار کرده است و تا امروز نیز ادامه می دهد تا تحولات علمی و فناوری ، روندهای غذایی و همچنین خصوصیات و ترجیحات زمانها و مکانهای مختلف را انجام دهد.

 

-اثر انجماد و خشک کردن انجمادی روی خصوصیات بیوشیمیایی، عملکردی و نرخ زنده مانی باکتریهای اسید لاکتیک در خمیر (خمیر ترش)

 

-اثر باکتری های اسید لاکتیک تولید کننده اگزوپلی ساکارید در کیفیت حسی نان

 

-تغییرات ترکیبات فرار در طی تخمیر خمیر های تخمیر شده با باکتریهای اسید لاکتیک خالص و مخلوط آنها

  

رئولوژی به عنوان علم مطالعه جریان و تغییر شکل مواد شناخته شده است. برای اندازه گیری خصوصیات رئولوژیکی ، کرنش یا تغییر شکل به یک ماده در یک رفتار کنترل شده و قابل اندازه گیری اعمال می شود و تنش ها و نیروهای حاصل برای دادن یک ایندکس از سفتی ،ویسکوزیته مواد یا مدول اندازه گیری می شود.

 

مردم اغلب بطور حسی کیفیت غذا های جامد را به وسیله به آرامی فشردن آنها و ویسکوزیته مایعات را بوسیله به آرامی چرخاندن آنها در ظرفشون ارزیابی می کردند . این ارزیابی های حسی به تدریج بصورت توصیفات کیفی از خصوصیات مواد توسط دانشمندانی چون نیوتن ،بویل ، پاسکال ، هوک ، یانگ... رسمی شدند.

 

گندم (نام علمی: Triticum) از مهم‌ترین غلات است که جزو قوت غالب مردم جهان می‌باشد. این گیاه در گونه‌های وحشی و اهلی موجود است. گندم از گیاهان گلدار تک‌لپه‌ای یک ساله و تیره گندمیان و از خانواده گرامینه‌ها است. این محصول بیشترین مساحت زیر کشت محصولات غذایی را به خود اختصاص داده‌است. (۲۲۰٫۴ میلیون هکتار درسال ۲۰۱۴) تجارت جهانی گندم به تنهایی از مجموع تمام محصولات کشاورزی دیگر بیشتر است.

 

 کارخانه آرد سرو کرج در زمینی به وسعت 15000 مترمربع و با زیر بنایی نزدیک به 6000 مترمربع انبارهای زمینی مسقف و سیلوهای عمودی فلزی با ظرفیت
20000 تن گندم جهت ذخیره سازی و اختلاط مناسب گندم سالنی سرپوشیده به مساحت 2000 مترمربع جهت انبار کیسه حاوی آرد، 8 واحد انبار آرد فله ای
جمعا به ظرفیت 400 تن، با دو خط کاملا مجزا و ظرفیت اسمی 250 تن آرد روزانه با تکنولوژی کشور اکراین در اردیبهشت 1380 به بهره برداری رسید. 

 

 کرج | شهرک صنعتی ماهدشت | خیابان هفتم جنوبی |  پلاک 20

37304334 - 026

37303595 - 026

0782374 - 0919

 info@ardsarv.ir

تمامی حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به کارخانه آرد سرو کرج می‌باشد. Copyright © 2019 ardsarv.ir