نان عنصر اساسی هزاران ساله تاریخ بشر است: غذایی که با تغذیه ، بقا و عبادت مذهبی در ارتباط است ، اما همچنین با کمترین یا پیچیده ترین کارهای آشپزی در همه نوع انجام می شود. شیوه های زنده ماندن ، عادات و ترجیحات در طعم و مزه در طول قرن ها بسیار تغییر کرده است. اما نان ندارد. این باقی مانده است ، و هنوز هم ، رژیم غذایی ما است: مواد غذایی است که فراتر از هرگونه اختلاف نژادی ، مذهبی ، جغرافیایی ، اجتماعی و سیاسی است. دقیقاً مانند هر چیز دیگر ، آن را نیز تا امروز سازگار کرده است و تا امروز نیز ادامه می دهد تا تحولات علمی و فناوری ، روندهای غذایی و همچنین خصوصیات و ترجیحات زمانها و مکانهای مختلف را انجام دهد.

نان عنصر اساسی و اصلی غذای خانوادگی در کلیه فرهنگ ها ، باستانی یا معاصر است که مصرف آن یک عمل نمادین است: یک آئین. اعتقاد بر این است که با قدرت مفید آغشته شده است ، نان در تمام لحظات مهم زندگی یک انسان وجود دارد.

تاریخ نان درست مثل حضور انسان در زمین در اعماق زمان گم می شود. این یکی از قدیمی ترین غذاهای مصنوعی است: از قبل تهیه شده بود ، در مصر باستان ، در زمان طلوع تمدن.

با این حال ، شواهد 30،000 سال پیش در اروپا نشان داد که باقیمانده نشاسته بر روی صخره هایی که انسان برای گیاهان تپش استفاده می کند ، وجود دارد. این امکان وجود دارد که در این مدت عصاره نشاسته از ریشه گیاهان روی آتش قرار داده شده و پخته شود. تهیه نان احتمالاً از حدود 10،000 سال قبل از میلاد ، با طلوع عصر نوسنگی و گسترش كشاورزی و غلات آغاز شد.

اما مکان منحصر به فرد نان در تاریخ آشپزی غذا به یونانیان مدیون است - بدون شک!

در یونانی کلمه نان (psomi) از فعل psoo گرفته شده است که به معنی مالش دادن ، خرد کردن یا فعل psomizo است که به معنای تغذیه با حیوانات است. کلمه دیگر در یونانی به معنای نان ، کلمه artos است ، که یونانیان باستان - محصول اصلی مصرف آنها - نیز برای توصیف غذا به طور کلی استفاده می شدند.

بقراط به انواع مختلفی از نان اشاره می کند: نان گندم آرد ، الک شده یا بدون سیب ، با یا بدون مخمر ، با سبوس ، جو دوسر ، عسل و پنیر ، روغن ، کوکنار و کنجد. آتنائوس به 72 نوع نان اشاره دارد. کمبود گندم و ارزش بسیار مغذی آن ، مصرف نان گندم را در طبقات بالا بر خلاف افراد فقیری که نان جو مصرف می کردند ، به وجود آورد.

این دریانوردان و بازرگانان یونانی بودند که آرد را از مصر به یونان وارد می کردند ، جایی که سرانجام تهیه و پخت نان شکوفا شد. آنها با این حال نان خود را به رنگ سفید دوست داشتند ، در حالی که بین شهرها رقابت شدیدی وجود دارد که بهترین نان را تولید می کند. آتن با افتخار به تئاریوس ، بزرگترین نانوا خود ، که نامش در نوشتارهای نویسندگان مختلف یافت شده است.

 

 

 

 

 کارخانه آرد سرو کرج در زمینی به وسعت 15000 مترمربع و با زیر بنایی نزدیک به 6000 مترمربع انبارهای زمینی مسقف و سیلوهای عمودی فلزی با ظرفیت
20000 تن گندم جهت ذخیره سازی و اختلاط مناسب گندم سالنی سرپوشیده به مساحت 2000 مترمربع جهت انبار کیسه حاوی آرد، 8 واحد انبار آرد فله ای
جمعا به ظرفیت 400 تن، با دو خط کاملا مجزا و ظرفیت اسمی 250 تن آرد روزانه با تکنولوژی کشور اکراین در اردیبهشت 1380 به بهره برداری رسید. 

 

 کرج | شهرک صنعتی ماهدشت | خیابان هفتم جنوبی |  پلاک 20

37304334 - 026

37303595 - 026

0782374 - 0919

 info@ardsarv.ir

تمامی حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به کارخانه آرد سرو کرج می‌باشد. Copyright © 2019 ardsarv.ir